Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar og rugbrødchips
Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, lime og olivenolie
Rosastegt oksemørbrad mar..
- Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar
- Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, lime og god olivenolie
- Haricots verts æblevinaigrette med&nb..
- Blinis med stenbiderrogn, syrnet fløde og rødløg
- Varmrøget nordsølaks med dild og kaviar serveret med wasabicreme
- Rødvin marineret oksemørdbrad med svampesauce a la creme
- Unghanebryst marineret i hvidløg og tomatpesto..
- Spyd med tigerrejer, stegt med koriander og hvidløg
- Sprøde tortilla chips
- Salsa, guacamole og creme fraiche
- Mini buritto med krydret kylling og chedderost
- Mexicanske stegte ris
- Chili con carne med creme fraiche
- Timian-marine..
Viser {start} til {end} af {total} ({pages} sider)
Vi benytter cookies på hjemmesiden. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Læs mere om cookies på https://eventscatering.dk/cookie