Forret:
Mousse de Saumon Fumé
Delikat røget laksemousse toppet med stenbiderrogn, frisk dild og en syrlig note af lime
Hovedret:
Steak de Faux-Filet Mariné aux Herbes
Mør, urtemarineret ribeye stegt til perfektion, serveret med vilde svampe, årstid..
Forret:
Bisque de Homard
Skummende og flamberet hummerbisque med intens smag af skaldyr og et strejf af cognac
Mousse de Saumon Fumé
Delikat røget laksemousse toppet med stenbiderrogn, frisk dild og en syrlig note af lime
Hovedret:
Steak de Faux-Filet Mariné aux Herbes..
Viser {start} til {end} af {total} ({pages} sider)
Vi benytter cookies på hjemmesiden. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Læs mere om cookies på https://eventscatering.dk/cookie