Menu
Your Cart

Nytårs Menuer

Forret: Velouté d’Asperges Fløjlsblød aspargessuppe med et strejf af hvidvin, let skum på toppen og sprøde urtecroutoner Tartare de Thon Finthakket tun af sashimi-kvalitet, anrettet med syltede skalotteløg, citrusmarineret agurk, sesam og en diskret chili-vinaigrette Hovedret: Steak de..
659,00
Forret: Velouté d’Asperges Fløjlsblød aspargessuppe med et strejf af hvidvin, let skum på toppen og sprøde urtecroutoner Hovedret: Suprême de Pintade Rôtie aux Herbes Saftig perlehønebryst marineret i friske urter, nænsomt stegt og serveret med sautér af vilde svampe samt gyldne, sprøde k..
499,00
Forret: Bisque de Homard Skummende og flamberet hummerbisque med intens smag af skaldyr og et strejf af cognac Mousse de Saumon Fumé Delikat røget laksemousse toppet med stenbiderrogn, frisk dild og en syrlig note af lime Hovedret: Steak de Faux-Filet Mariné aux Herbes Mør, urtemarine..
659,00
Viser {start} til {end} af {total} ({pages} sider)
Vi benytter cookies på hjemmesiden. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Læs mere om cookies på https://eventscatering.dk/cookie