Events Catering spænder over en række muligheder, hvor kvalitet og service er i højsæde. Events Catering Catering laver mad til hverdag og til fest, og vi har store idealer og en mission om hele tiden at gøre det bedre – når det gælder velsmagen, bæredygtigheden og respekten for modtageren. Vi er en innovativ virksomhed, der hele tiden sætter nye projekter i gang. Ikke fordi nogen har bedt os om det, eller markedet forlanger det, men fordi vi synes det er vigtigt. Vi skaber moderne mad til moderne mennesker, hvor tradition og fornyelse går hånd i hånd. Vi laver mad med mening.  

Lige fra italienske og græske, over eksotiske mexicanske eller fjernøstlige menuer, til klassiske og traditionelle danske retter og madoplevelser. Vi er leveringsdygtige både til barnedåb, konfirmation, fødselsdagsfest, jubilæum, bryllup, receptioner, gadefest, sommerfest, firmafest,

Vi har både Brunch-, Lunch-, Dinner-, og natmads menuer… og alt derimellem, såsom tapas, canapeer, kager, receptions menuer etc. Om de ønsker at holde festen hjemme, måske i haven, eller i lejede lokaler eller i nogle af vore rummelige og elegante festlokaler er helt om til Dem.

Vi glæder os helt vildt til at levere en festlig madoplevelse til netop Dem.