- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær og karrysalat
- Smørstegt rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remoulade og citronbåde
- Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild
- Grønlandske rejer anrettet med krydderurter-..
- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær og karrysalat
- Rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remolade og citronbåde
- Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild
- Lun julepostej med champignon og bacon
- Den klassiske senne..
- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær
- Kryddersild med ringe af rødløg og karrysalat
- Smørstegte rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remolade og citronbåde
- Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild..
Traditionelle Julebuffet
- Fiskeanretning med forskelige fiskeretter
- Æg og rejer pynt med dild og caviar
- Orangemarineret berberie andebryst
- Sprødstegt flæskesteg med hjemmelavet rødkål krydret med et ”strejf” af jul
- Sm&arin..
Viser {start} til {end} af {total} ({pages} sider)
Vi benytter cookies på hjemmesiden. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Læs mere om cookies på https://eventscatering.dk/cookie